Sveca-logotip-30-let

O podjetju Sveča

Podjetje Sveča d.o.o., ki se ukvarja s proizvodnjo sveč, sta leta 1990 ustanovila Stanko Peter in Ivanka Peter. Podjetje je bilo ustanovljeno kot skromno družinsko podjetje z enim samim zaposlenim. Z delavnostjo, inovativnostjo, kvalitetnimi proizvodi in zadovoljnimi kupci smo iz začetne garažne proizvodnje postali konkurenčno podjetje v naši panogi. V podjetju izdelujemo nagrobne sveče, gospodinjske sveče, okrasne sveče, dišeče sveče in sveče vseh vrst po naročilu.

Podjetje Sveča-mSprva je proizvodnja sveč nastajala v zasebnih prostorih stanovanjske hiše, vendar ti prostori čez čas niso več zadostovali povpraševanju po naših proizvodih. Skupaj smo v 25 letih zgradili 5.000 m2 uporabnih površin za proizvodnjo, upravne prostore, skladišče ter lastno prodajalno. Z leti smo širili tudi proizvodni program in tako smo  v podjetju začeli izdelovati tudi plastične lončke za sveče.  Z rastjo proizvodnje smo hkrati zaposlovali nove delavce. Po 25 letih poslovanja šteje naše podjetje 18 zaposlenih.

Zaradi zahtev na tržišču podjetje nenehno vlaga v razvoj strojne opreme, kar nam omogoča proizvodnjo predelave več kot 1.000 ton parafina letno. Rezultat te proizvodnje je zaupanje raznih trgovskih verig v Sloveniji in številnih manjših kupcev iz celotne Slovenije. Zaupa nam tudi vedno več kupcev iz tujine. Naše stranke prihajajo iz različnih evropskih držav: Hrvaška, Avstrija, Madžarska, Italija Nemčija, Grčija, Portugalska.

Ker se v podjetju zavedamo, da je potrebno nenehno vlagati in ostati konkurenčen na tržišču, se bomo še naprej trudili obdržati kakovostne izdelke in zadovoljne kupce, posledično pa s tem  obdržati delovna mesta oziroma njihovo število še povečati.

Naše prednosti so:

  • Odlična kakovost za konkurenčno ceno,
  • Prilagajanje zahtevam kupcev,
  • Hitrost izvedbe naročil.

Ekipa podjetja SVEČA d.o.o.

O Sveča d.o.o.

Spletna trgovina

Pomoč

Kontakt

SVEČA d.o.o.
Pobrežje 6a
2284 Videm pri Ptuju

Tel: 02/764-05-11
Fax: 02/764-05-10

E-mail: